Despre Avrig Valley Residence

Avrig Valley Residence este locul ideal pentru cei care îşi doresc să locuiască în inima naturii, dar totuşi foarte aproape de oraş. Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit, cu privelişte deosebită spre munţii Făgăraş.

În acest cadru se construiesc, aproximativ 50 de case, case individuale, cu o calitate ridicată a construcţiei. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranţă şi confort locatarilor, iar compartimentările caselor sunt moderne.

Calitatea materialelor transformă cumpărarea unei locuinţe aici într-o investiţie foarte bună.

Locuirea în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniştit, cu o privelişte spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viaţă modernă. Căile de acces rutiere sunt deja asfaltate. Infrastructura de apă, canalizare şi energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.

Noi am creat propriile conducte de apă şi curent electric, pentru a asigura permanent o alimentare suficientă și fără a depinde de ceilalți locatari.

Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru acest proiect şi garantează întregii zone rezidenţiale siguranţă permanentă şi independenţă deplină faţă de sursele publice.

 

 • home
  Vârsta ansamblului

  Debut

  2018

 • sqft
  IN m2

  Suprafață casă-grădină

  500

 • constructii
  Număr de

  Construcții

  50

 • parcare
  Parcări

  Parcări casă

  2

 • garage
  Cazare

  Pensiuni

  1

 • termen
  Execuție

  Ani

  3